• Spiegel daily
  • Euro 6 motor

Iveco Daily Chassis cabine

Uw nieuwe Daily chassis-cabine is een volledig nieuw bedrijfsvoertuig: van nature sterk en verrassend licht, comfortabel en eenvoudig om mee te rijden. De chassisstructuur van de nieuwe chassis-cabine is uw garantie op een veelzijdige en lange levensduur. 

Het gebruik van dikkere frames voor hogere laadvermogens maakt het mogelijk om het gewicht en de prestaties van elke versie te optimaliseren. De Daily chassis-cabine is onklopbaar op bouwplaatsen, wendbaar in de stad en snel op lange ritten.

De nieuwe ophangingssystemen komen de prestaties, de dynamische respons en het gewicht ten goede.
 
De nieuwe Daily is een voertuig dat nadenkt over uw business, met een 40 kilogram hoger nuttig laadvermogen, een beter toegankelijk laadplatform en een lager energieverbruik.

De nieuwe Daily chassis-cabine werd volledig hertekend om aan al uw behoeften op het gebied van licht commercieel vervoer te voldoen, van de robuuste chassis-cabine met dubbele wielen tot de bestelwagen met enkele wielen, die garant staat voor een ongeëvenaarde wendbaarheid, zowel in de stad als op de snelweg. 

Een nieuw concept, een nieuw voertuig, een nieuwe generatie van de Daily.

 

Op de nieuwe Daily chassis-cabine staan zelfs de rijhouding en de gevoelskwaliteit op het niveau van een goede personenwagen, ook in de versie met dubbele cabine.

80% van de koetswerkpanelen van de nieuwe chassis-cabines van Iveco is nieuw. De bestuurderszetel (met 15 mm verlaagd heuppunt), het stuurwiel (20 mm kleiner en 7 graden verticaler geplaatst) en de voorruit (40 mm meer glas met een vier graden betere zichtbaarheid) zijn nieuw. Het dashboard werd volledig herwerkt zodat bestuurders de bedieningselementen op een comfortabelere manier kunnen gebruiken, zonder hun rijhouding in het gedrang te brengen. 

De ergonomie, die nieuwe normen vestigt in het segment van de chassis-cabines, gaat hand in hand met een verbeterde geluidsdemping en een efficiëntere klimaatregeling (manueel of automatisch).


Het rijgemak van de Daily chassis-cabine werd ingrijpend verbeterd. De nieuwe, lange wielbasis (4.100 mm) met enkele wielen garandeert een uitmuntende wegligging bij elke belasting, een uitzonderlijke wendbaarheid op beperkte ruimtes en een echt comfortabel rijgedrag. 

De nieuwe Daily chassis-cabine is uitgerust met nieuwe ophangingssystemen, die het wegcontact en de globale balans van het voertuig verbeteren en rol- en duikneigingen tot het minimum beperken, zelfs bij hoge snelheden.