• Spiegel daily
  • Euro 6 motor

Iveco Daily Van

Uw nieuwe Iveco Daily is een volledig nieuw bedrijfsvoertuig: van nature sterk en verrassend licht,

 

comfortabel en eenvoudig om mee te rijden. De nieuwe architectuur optimaliseert de laadcapaciteiten.

De nieuwe wielbasis verbetert het dynamische rijgedrag. De nieuwe ophangingssystemen komen de prestaties en het gewicht ten goede.

 

De nieuwe Iveco Daily denkt na over uw business, met grotere volumes, beter toegankelijke laadplatformen en een lager brandstofverbruik. De Iveco Daily werd volledig hertekend om aan al uw behoeften op het gebied van licht commercieel vervoer te voldoen,

 

van de robuuste chassis-cabine met dubbele wielen tot de bestelwagen met enkele wielen, die garant staat voor een ongeëvenaarde wendbaarheid, zowel in de stad als op de snelweg.

 

Een nieuw concept, een nieuw voertuig, een nieuwe generatie van de Iveco DailyDankzij de talloze combinaties van koetswerken, wielbases, vermogens en laadcapaciteiten biedt de nieuwe Iveco Daily keuze uit 8.000 fabrieksversies. In het nieuwe Iveco Daily-gamma is er een voertuig voor elke toepassing, ook de uwe.

 

De bedrijfsvoertuigen van Iveco hebben een dragende structuur met C-vormige zijbalken

 

in speciaal staal. Die exclusieve eigenschap onderscheidt de Daily van andere lichte bedrijfsvoertuigen die zijn afgeleid van personenwagens.

 

Het chassis is een belangrijke factor in de stevigheid en moduleerbaarheid van het voertuig.

De bedrijfsvoertuigen van Iveco zijn gebouwd met frames waarvan de dikte evenredig is met het laadvermogen. Zo kunnen het gewicht en de prestaties van elke versie geoptimaliseerd worden.

 

De nabehandelingssystemen voor de uitlaatgassen bevinden zich net als de CNG-tanks van de NATURAL POWER-versies tussen de zijbalken zodat ze geen invloed hebben op de beschikbare ruimte. Ook dat is een unicum onder lichte bedrijfsvoertuigen.

 

De Daily is het enige bedrijfsvoertuig met een brutogewicht tot 7 ton en laadvermogens van meer dan 4.000 kilogram.