• Spiegel daily
  • Euro 6 motor

Iveco Stralis HI-WAY

Truck of the Year 2013

Denk groots. De nieuwe Stralis is een uitstekende oplossing voor de huidige en toekomstige behoeften van de transportsector en het enige voertuig in zijn klasse dat zo een brede en geïntegreerde waaier van functies biedt om uw kosten te optimaliseren. Dit is tevens het beste voertuig in termen van efficiëntie en prestatievermogen, dankzij de nieuwe Euro VI-motoren met IVECO HI-SCR* en dankzij de technologie om de gebruikskosten te drukken, deels gebaseerd op het hogere koppel en vermogen van de motor.

 

De cabine van de nieuwe Stralis biedt een onmiskenbare stijl, een weergaloos comfort en revolutionaire technologie. In de nieuwe Stralis is alles speciaal ontworpen voor een betere levens- en werkkwaliteit: van het IVECONNECT-systeem tot de ergonomie voor de chauffeur, van de bedieningselementen tot de zetels, van de slaapzone tot de opbergvakken en van de materialen tot de kleuren.

 

En met het laagste brandstofverbruik in zijn klasse, zijn steeds hogere betrouwbaarheids- en restwaarden en zijn gemakkelijk toegankelijke servicetools biedt de nieuwe Stralis nu de grootste kostenefficiëntie over de volledige levenscyclus van het voertuig.

Laag brandstofverbruik, grote betrouwbaarheid

 

De nieuwe Stralis is uitgerust met Cursor-motoren met een in-line 6-cilinder architectuur, hogedrukinjectoren en een turbolader met variabele geometrie (behalve de modellen 310 en 480 HP, die gebruikmaken van een turbo met vaste geometrie en waste gate).

 

Het Stralis-gamma is verkrijgbaar in:

3 cilinderinhoudsvarianten (8, 10 en 13 liter)

8 vermogensvarianten (310 tot 560 pk), met een maximaal koppel van 2.500 Nm.