• Spiegel daily
  • Euro 6 motor

Organisatie

Sinds de oprichting in 1935 heeft Cornelis Bedrijfsauto’s een enorme ontwikkeling doorgemaakt. We groeiden uit van een lokale buurtgarage tot een bewezen specialist op het gebied van bedrijfswagens. Het bedrijf (de organisatie) heeft  vestigingen in Groningen, Veendam, Hoogeveen, Leeuwarden,Drachten en Hengelo. Met ‘kwaliteit in service’ als veelzeggend credo. Cornelis Bedrijfsauto’s is in Noord en midden Nederland de hoofddealer van het merk IVECO.
 


In de transportsector is er in de loop der jaren veel moois gebeurd. Alle ontwikkelingen hebben we voorbij zien komen. Van aansprekende modellen tot verrassende innovaties. En een steeds sterkere focus op duurzaamheid. Eén aspect is onveranderd gebleven: het grote verschil zit in de kleinste details. Vandaar dat onze dienstverlening aanmerkelijk verder reikt dan alleen het leveren van bedrijfsauto’s. Cornelis Bedrijfsauto’s biedt haar klanten een compleet pakket aan mobiliteitsoplossingen. Variërend van verkoop en reparatie & onderhoud tot keuringen, modificatie en advies op het gebied van financieringen.

Ondanks de groei hebben we ons laagdrempelige karakter behouden. Cornelis Bedrijfsauto’s kiest bewust voor een relatief kleine, platte organisatie. Waarom? Omdat we geloven in de kracht van korte communicatielijnen. Van een vast aanspreekpunt met oog voor de wensen en behoeften van de klant. Zodat u te allen tijde beschikt over een betrouwbare bedrijfswagen die u, op elk gebied, het hoogst mogelijke rendement oplevert. onze vestigingen zijn op werkdagen geopend op van 08:00 tot 17:00 uur.