• Spiegel daily
  • Euro 6 motor

Verkoop

Gedegen advies en optimale ondersteuning
De aanschaf van een bedrijfswagen vraagt om weloverwogen keuzes. Om maatwerk. Alles moet kloppen. Tot in de kleinste details. Net als u gaan ook onze ervaren verkoopadviseurs nooit over één nacht ijs. Vooraf verdiepen ze zich grondig in uw specifieke vraag en bedrijfssituatie. Als basis voor een gedegen advies en optimale ondersteuning bij de keuze van de juiste bedrijfswagen. Uiteraard in combinatie met de meest geschikte opbouw zoals een laadbak, laadklep, kipper, kraan of containerinstallatie.
 
Eigen occasionafdeling
Niet alleen voor nieuwe, maar ook voor gebruikte bedrijfswagens kunt u uitstekend bij ons terecht. Cornelis Bedrijfsauto’s beschikt daartoe over eigen occasionafdeling. Met altijd een wisselend en gevarieerd aanbod.   
 
 
 
Financiering
Mag u meer verwachten van de verkoopadviseurs van Cornelis Bedrijfsauto’s? Dat zeker! Advies over subsidiemogelijkheden en investeringsaftrek bijvoorbeeld. En niet te vergeten over de financiering van uw bedrijfswagen. Want wat zijn nu precies de mogelijkheden? Welke financieringsvorm is voor u het meest geschikt? En welke elementen moeten in de financiering worden meegenomen?
 
De verkoopadviseurs van Cornelis Bedrijfsauto’s zoeken samen met u naar de beste oplossing voor de financiering van uw bedrijfswagen. Zo laten ze u de verschillen zien tussen de aanbiedingen van reguliere financiële kredietverstrekkers (banken), onafhankelijke leasemaatschappijen en merkgelieerde leasemaatschappijen. Maar ook lichten onze adviseurs haarfijn de diverse financieringsvormen toe. De meest voorkomende zijn:

 

  • Financial lease: een kale financiering van de bedrijfswagen, waarbij u zelf juridisch eigenaar van de wagen wordt en deze op de balans van uw onderneming staat geactiveerd.
  • Netto operational lease:  kale financiering van de bedrijfswagen waarbij u pas juridisch eigenaar bent na aanbetaling van de laatste termijn. De bedrijfswagen wordt als het ware gehuurd en staat niet op de balans.
  • Full operational lease: all in financiering waarbij altijd de rente en afschrijving in het leasecontract zijn opgenomen. Overige kosten zoals wegenbelasting, verzekering en onderhoud kunnen, indien gewenst, ook worden opgenomen. De bedrijfswagen blijft eigendom van de financier. Hij staat dus niet geactiveerd op de balans van uw onderneming. 

 

Auteur:Cornelis
  • Binnen betimmering

  • Overbouw en aanpassingen (opbouw)

    Een bedrijfswagen moet doen wat het behoort te doen. En dat is meer dan alleen u en uw werknemers van A naar B brengen. Een bedrijfswagen is maatwerk. Om de juiste keuze te maken staan onze verkoopadviseurs voor u klaar.